Diensten

Wenkbrauwen

Powder ombre brows: opvulling van de wenkbrauwen in een solide kleur of overloop van een donkere naar lichtere tint. Afhankelijk van de gewenste look kunnen de wenkbrauwen met een zachtere of scherpe rand gevormd worden. Het uiteindelijke resultaat is gelijk aan het dragen van een wenkbrauw poeder of een wenkbrauw liner. Met deze techniek kunnen wenkbrauwen eveneens hervormd worden en littekens gecamoufleerd. 

Corrigerend: De kleur en/of vorm corrigeren na voorgaande behandelingen door andere pmu artiesten. Om dit te kunnen doen moeten de wenkbrauwen al compleet genezen zijn. 

Color Boost:
Door het sneller vernieuwen van de huidlaag, dunnere huid, genetica, blootstelling aan UV, gebruikte kleur, chemische en andere langdurige huidverzorging kan het mogelijk zijn dat er een color boost nodig is na 2-5 jaar. 

Eyeliner & oogschaduw

Multi-tonal wimper verbetering: Deze techniek geeft de illusie van dikkere wimpers zonder het uiterlijk te hebben van het dragen van eyeliner. Kan gedaan worden als eyeliner boven, onder of beide. Het effect wordt bereikt door het gebruik van 2 tot 3 verschillende kleuren voor de meest natuurlijke optische illusie en wordt beschouwd als de minst agressieve eyeliner behandelingen. 

Precisie of smokey eyeliner: Dikke of dunne designs kunnen hiermee gemaakt worden. Kies tussen een mooie smalle precisieliner of ga voor een zacht smokey effect. Probeer een andere kleur boven dan onder of ga voor een ombre effect voor een individuele look. 

Oogschaduw: Wanneer eyeliner niet voldoende is, verwen jezelf dan met delicate ooglidschaduw, tweekleurige ombre schaduw en zelfs schaduw in de ooglidplooi uitgevaagd richting de wenkbrauw. 

Corrigerend: De kleur en/of vorm corrigeren na voorgaande behandelingen door andere pmu artiesten. 

Color boost: Door het sneller vernieuwen van de huidlaag, dunnere huid, genetica, blootstelling aan UV, gebruikte kleur, chemische en andere langdurige huidverzorging en afhankelijk van de gewenste intensiteit van de kleur kan het mogelijk zijn dat er een color boost nodig is na 1-3 jaar.

Lippen

Blushed lips: Bereik definitie en een andere vorm van de rand van je lippen zonder dat er een gedefinieerde liplijn ontstaat. Corrigeer de cupidoboog of een litteken met natuurlijke kleuren waarvan alleen u weet dat u deze subtiele procedure hebt gehad. Mensen zullen denken dat je er mee geboren bent. 

Airbrushed lips: Bereik een "lippenstift"-look. Mensen zullen vragen hoe je kleur zo goed blijft en hoe je het elke dag weer zo perfect op kunt tekenen. 

Full Lip ombre: Pas je look aan met een ombre-effect dat dubbele tinten en contrast gebruikt om de illusie van extra volle lippen te creeren.